Пятница, 17.05.2024, 13:54Главная | Регистрация | Вход

Форма входа

Поиск

.

Наш опрос

Оцените ваш отдых
Всего ответов: 150

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Каталог статей
Главная » Статьи » Мои статьи

Меню пропозиція..
       Пропозиція меню                       Холодні закуски. Щука форшированна. Мясне Плата: Індичка «Гурме» (Індичка запечена з інжиром та яблуками) Зрази «Випшові» (Цибуля огірки марин. шпондир, гірчиця) Ковбаска домашня печена. Запечений свинний антрикот. Сирна фантазія (Французькі сири з карамелізованими горіхами, курагою, інжиром журавлиною) Асорті «Морський дарунок» (Асорті елітних сортів риби) Масляна, лосось……… Домашній погріб (Асорті домашніх різносолів) Лісний дует: На вибір. (Мариновані лисички печериці опеньки.) Помідори чері з сиром мацарелла Під соусом «Песто базіліковий» Огірки фаршировані сиром фета. Салат «Олівє» (Порційно обгорнутий огірком.) Хлібна корзинна (булочки, хліб в асортименті) Маслини/оливки Соус «Хрін» Тайський салат з телятини. (Подати теплим перед самим заходом людей) (Телятина свіжо підсмажина, печориці, огірки, цибуля кримська) Перша подача. Татар з лосося (Рукола, гриби мартновані) Гарячя закуска. Качка запечена з вишнею та яблуками . З соусом журавлиновим та яблуками печеними. Перша страва. Юшка грибна. Друга страва. Форель запечина з тигровими креветками. Подана з відварними овочами, з соусом «Конкасіус» Фрукти в асортименті. Виноград, мандарини, банани, ананас, нектаринки. Десирти Торт «Новорічний» Узвар Сік в асортименті Вода мінеральна Моршинська Кава/чай.
Категория: Мои статьи | Добавил: zerban (19.02.2013)
Просмотров: 4285 | Комментарии: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 гість  
0
І що за лось без грамотний це писав??

Имя *:
Email *:
Код *:
Отель "Зербань" в Карпатах в Славском © 2024 | Сделать бесплатный сайт с uCoz